Elsas Dagbok

Alla på en gång;)

Godmorgon fina!

Jädrans va skönt det var att få träna efter två dagars ofrivillig vila. Kände mig som en ny människa efteråt. Tänk att det inte behövs mer förräns det känns skönt i kroppen. LOVELY!

Igår var jag ju som jag berättade tidigare på invigningen av en ny barnbutik i Sandviken, Loveliness. 

 Jag kom dit strax innan kl 17 och det var då kö framför ingången. När de öppnade dörren så var det verkligen ”alla på en gång” 

Det var visst så att de 20 första som handlade fick en godiebag. Det var kanske därför de flesta rusade in och köpte nått för att få sig en sån.

Jag orkade verkligen inte trängas så jag tog mig en tallrik med plockmat och gick ut och satte mig och åt. Kände att det var skönast att vänta tills den värsta trängseln lagt sig. Sen när den gjort det så var det min tur att shoppa 

Jag hittade ett jättefint pussel med stora bokstäver och en grå fin mössa till Elsa. Jag måste tillbaka till veckan och köpa en likadan mössa till mig själv:)   

    

 Lilla fröken ”jag kan ta en selfie själv” i sin nya mössa. 

Det fanns verkligen mycket fint i butiken och jag ska gå tillbaka till veckan och kika och klämma på kläderna i lugn och ro. 

Idag är det lördag hela dagen. Jag ska träna och pappan ska snickra på vårt nya sovrum. Det kommer att bli så jädrans bra. Bilder utlovas senare på bygget. Elsa ska vara PT och byggledare:) Vi ska ha en skön lördag som vi tänker avsluta med en mumsig grillning. Yepp på den dagen liksom.

Vad tänker du hitta på idag? 

Önskar dig en härlig lördag!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.