Elsas Dagbok

VAB, Träning och Invigning

Godmorgon fina!

Tack alla fina för era krya på sig hälsningar till Elsa. Hon skickar många snoriga pussar till er alla❤️

Elsa var bättre igår. Nu känns det mer som en ”vanlig” förkylning. Hoppas hoppas den går över snabbt. Vi får se om detta inträffar igen nån fler gång. Då åker vi in på studs och får riktig hjälp. 

Inatt har hon sovit hyfsat bra. Hon vaknade av hostan vid 04 men då gick pappan upp med henne en stund. Tur var väl det för jag var så trött att jag såg stjärnor. 

Nu sover hon här brevid mig och jag håller tummarna att hon får sussa skönt en stund till. 

Igår var den tröttaste dag jag upplevt på många år. Jag hade en jobbig känsla i kroppen hela dagen. Kände mig illamående och yr. Inte konstigt med tanke på allt. Jag hade tänkt köra ett lättare träningspass men jag gick och la mig och sov en timme istället. Kroppen sa verkligen nej! Att lyssna på kroppen är A och O när man tränar, annars går det åt pipsvängen. Det är i alla fall min erfarenhet. 

Idag är jag hemma och vabbar. Sen när min man (känns vuxet att skriva min man:) kommer  hem så ska jag köra ett mycket efterlängtat träningspass. Det ska verkligen bli härligt och jag längtar som bara attans. Längtar efter att svetten ska rinna och att kroppen ska bli skönt trött. 

Efter den urladdningen är det dags för att åka på invigningen av Sofies nya barnbutik Loveliness i Sandviken. Yepp Yepp på den liksom. Ska bli skönt att snickelisnacka med lite brudar och bara vara en stund. Vi får se om det följer med något hem denna gången. Spännande… 

 Jag var inte alls trött igår…nä inte alls…

Önskar dig en fantastisk dag! Du är värdefull!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.