Elsas Dagbok

Helt slut

Godmorgon fina!

Efter sista Kvällsmixen med Carola och gänget var jag helt slut. Helt slut på ett sånt där skönt sätt som du kan vara efter ett träningspass. Sen att jag även kört ett träningspass på jobbet spädde nog på tröttheten.

 Tack världens bästa Carola för en jädrans rolig tid! Du är så inspirerande och motiverande! You go girl! (Sorry för bildkvalitén)

När jag kom hem från träningen så hade vi lite mysfika jag och mannen (måste fylla på depåerna efter träning serru) Tänkte kolla in Champions League och matchen mellan PSG och Malmö. Det slutade med att jag gick och la mig eftersom John Blund stod och skrek efter mig så pass högt att jag inte kunde motstå honom;) Det blev tack och godnatt för min del. Så skönt!

Idag är det redan onsdag. Yepp på den! Helgen och fredagen närmar sig med stora steg. Det är ju på fredag jag ska gå på invigningen av barnbutiken Loveliness. Det ska bli så skojigt.

Nu rattar vi igång denna mittiveckandagen och gör den till en finfin dag. Ge minst en person du möter idag ditt leende. Jag lovar, det känns härligt.

Kramar Mamman





Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    God morgon!!
    Jag ska absolut ge minst en person ett leende och jag ska försöka sprida så mycket glädje och kärlek som jag kan idag ♥

    Hoppas du får en riktigt härlig dag!
    Kram