Elsas Dagbok

Ta ingen skit! 

Godmorgon fina!

Åh hej vad helgen sprang fort förbi. Ungefär lika fort som jag springer, hihihi. Det känns som jag fortfarande står kvar på perrongen och tåget swishade förbi för några dagar sen:) 

Det har varit en skön och bra helg och igår så började pappan på projektet ”vårt nya sovrum” Det rivdes och sågades. Känns så jädrans bra att vara igång. Nu kommer det att hända grejor och jag har redan inrett sovrummet klart, hihihi. 

Jag längtar tills vi får ligga i vår nya säng och titta ut över sjön och bara vara i nuet. Det är livskvalité det.

Igår så tog jag mig en löptur på 5 km. Jag sprang samma slinga som förra helgen när jag sprang Hoforsloppen. Det var skönt och befriande att springa. Det var dock lite för varmt ute för min del om jag nu ska klaga på nått;) 

 Rödblommig och nöjd.

Det känns så himla skönt att Elsa ska till föris idag. Hon behöver det. Hon behöver sina bästa fröknar och sina vänner. Så nu håller vi tummarna att hon får vara frisk hela veckan. Peppar, peppar ta i trä…;) 

 Gissa vem som älskar glass?

Nu rattar vi igång denna måndag. Jag önskar dig en skön start på den nya veckan. Och du…ta ingen skit av nån. Säg vad du tycker och känner…både ris och ros. Jag lovar du mår mycket bättre utav det. 

Kramar Mamman


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.