Elsas Dagbok

Inspirera 

Men godmorgon i ottan fina du!

Igår fick jag en kommentar som värmde mitt hjärta. Jag hade lyckats inspirera en läsare att ge sig ut till helgen och träna. Så otroligt roligt att jag kan i inspirera någon annan till något bra och roligt. Tack snälla du Linda för din fina och värmande kommentar! Det betyder så jädrans mycket för mig. 

Jag har några förebilder också som jag finner insperation hos. En av dem heter Carina. Hon har en härlig blogg och Instagram. Jag blir så peppad av hennes träningsbilder. Tack Carina! Kika in hos henne om du vill inspireras. Du kommer inte att ångra dig! 

Jag brukar även titta runt på Instagram och fyllas av härlig träningsinspiration hos människor som lägger ut finfina bilder på träning av olika slag. Tack för Instagram säger jag bara och tack till alla människor som inspirerar mig!  

 
Idag är det äntligen fredag! Så skönt! Ikväll blir det traditionellt fredagsmys men utan tacos:) Öh då är det ju kanske inget fredagsmys…men va tusan det går ju ha fredagsmys ändå. Huvudsaken är att familjen är samlad.

Nu ska jag kila iväg till jobbet. Jag ska springa en stund på löpbandet innan jag börjat jobba. 30 minuter blir det idag och sen en skön strechting på det. Det är mumma det. Nu kör vi så det ryker!

Önskar dig en finfin fredag.

Kramar Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.