Elsas Dagbok

En riktig skitdag!

Godmorgon fina!

Gårdagen arkiverar jag långt bort det bara går och där får den stanna. Den går till historien som en riktigt jädrans skitdag! 

Jag fick ta semester från jobbet för att ringa runt runt och runt. När jag ringt klart och brutit ihop och gråtit så var jag så förbannad att jag stack ut och körde intervaller som en toka. Det var skönt, skönt att bara köra skiten ur mig. Sen på kvällen var det Kvällsmix med Carola och jädrans va skönt det var att bara tokträna och släppa tankarna fria. 

Att man som förälder måste kriga för sitt barns hälsa när det bara borde vara en självklarhet är på ren svenska förjävligt. 

Jag fick höra mer än en historia igår om Hofors HC och jag kommer inte att gå dit igen. Varken med mig själv eller med Elsa. Never again! Det var inte de trevligaste historierna. 

Tror mycket beror på att det byts ut läkare i högervarv. Det blir ju ingen trygghet för patienten och sen handlar det ju självklart om kompetens och bemötande. Och ett tips till er läkare, lyssna på patienten eller föräldrarna. De känner sig själv och sina barn bäst! 

Nu ska BVC ringa upp kl 08 och så får vi se var vi hamnar. Jag vill att BVC sköterskan ska titta i Elsas mun. Hon är riktigt bra och har en gedigen erfarenhet. Henne litar jag på. 

Elsa är hemma med pappan idag och jag ska jobba. Det verkar som det börjat gå åt rätt håll nu med febern, peppar peppar…håll tummarna för Elsa är du snäll. 

Hoppas denna dagen blir bättre än gårdagen. Jag ska f n se till att den blir det! Nu kör vi så det ryker! 

Du är värdefull!

Kramar Mamman 

 Mina ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.