Elsas Dagbok

Debattartikel, Hoforsloppet och Tandsprickning

Godmorgon fina!

Tack för alla kommentarer och gilla i samband med min första debattartikel. Jag blev väldigt rörd över att så många har hört av sig och lämnat avtryck. Tack❤️

Om du inte läst debattartikeln kan du läsa den på SVT opinion. 

Igår sprang jag Hoforsloppet! Jädrans så roligt! Jag sprang hela vägen och när jag kom i mål så ångrade jag att jag inte sprungit fortare, hihihi. 

Jag är i alla fall så jädrans nöjd och glad över att jag genomförde loppet. Tänk att för några månader sedan tränade jag typ aldrig och nu är jag här. Du kan om du vill. Det handlar om inställning.

 Heja mig!

Idag är jag och Gogrodan hemma. Dessa tänder! Natten har varit betydligt bättre än förra natten. Hon har sovit bättre. Vi får se hur det står till med febran nu på morgonen. Hon har inte alls känts lika varm som de andra nätterna. Hoppas att det vänt nu…

Ringde 1177 igår och fick prata både med en sjuksköterska och en tandläkare. Tandläkaren tyckte vi skulle avvakta, ge alvedon och badda med klorhexedin i munnen(testa det med en som inte vill öppna munnen) och sjuksköterskan höll med tandläkaren. Det var inget ovanligt med svullet tandkött delux och hög feber i samband med tandsprickning. Huvudsaken var att febern gick ner med hjälp av alvedon. 

 I rock!

Jag önskar dig en fin måndag och kom ihåg att du är värdefull!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.