Elsas Dagbok

Jag ska springa Hoforsloppet idag!

Godmorgon fina!

Efter en jädra pissnatt på ren svenska med en Elsa som halvvaknat och gnytt varje timme så vaknade jag nyss. Vi fick ihop några timmar här på raken på morgonkvisten och hon sussar än. 

Dessa tänder! Fast jag är glad att de kommer som de ska. Det är första gången som hon verkar lida av att de kommer, men jag minns ju själv hur det var. Det är ingen dans på rosor precis. Hoppas det är bättre idag! 

Du…idag ska jag springa Hoforsloppet! Yepp på den kan jag tycka:) Det är ett lopp för alla och så kan du välja mellan olika längd. Det finns allt från 5km till 44km. Jag ska springa 5km. 

Det ska bli jädrans skojsigt. Jag tänkte att jag skulle ju ändå träna idag så då kan jag lika gärna springa Hoforsloppet. Jag får ju en nummerlapp och kommer förmodligen att springa fortare bara på grund av den, hihihi.

Det bästa med allt är att jag har skänkt startavgiften x 2 till de människor som är på flykt. Och tar jag mig runt utan att behöva gå så skänker jag 200 kr till! Just do it!

 Det är superenkelt! Swisha iväg valfritt belopp till 9019506 och skriv FLYKT i meddelanderutan. Det kunde varit du som behövt hjälp nu!

Jag önskar dig en härlig söndag! Wish me luck!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.