Elsas Dagbok

Trist

Godmorgon fina du!

Så jädrans trist! Elsa har fått feber igen! Snoret rinner och det hostas. Men va tusan är det jämfört med vad som pågår ute i den vida världen? Jag kan inte släppa tankarna på alla de människor som är på flykt från deras hem. Det är förjävligt att det får vara så. 

Igår brast mitt hjärta så många gånger och jag gick in på toaletten på jobbet och grät en skvätt. Bilden när Aylan ligger där vid vattenbrynet kommer för evigt att sitta fastklistrad på min näthinna. Jag tror och hoppas att Aylans jävulska öde öppnar ögonen på politikerna och resten av mänskligheten så att vi alla börjar ta ansvar och slutar blunda för den ondska världen är fylld utav. Det kunde varit jag…eller du…

Det var tänkt att vi skulle till Stockholm på lördagen och gå på Skansen och sova över hos Manges kusin och hennes sambo. Men det får vi ställa in.

Jag hade verkligen sett fram emot denna helgen. Men det blir bra ändå. Huvudsaken är att Elsa blir frisk. Stockholm tar vi en annan helg. 

Pappan är hemma med henne och myser idag och jag åker iväg i tidiga ottan till jobbet. 

De får ha lite olika bjudningar idag vid Elsas nya bord och stolar som jag köpte för en billig penning av en go kollega. Tack Stina! 

 
Ikväll kommer farfar och storasyster hit på lite grillmiddag. Vi ska krama storasyster hejdå för hon ska minsann ut på värsta äventyret (här ligger våra i lä:) Hon ska nämligen åka iväg till Eucador och jobba med djur i några veckor. Vi kommer att sakna henne! 

Nä nu ska jag åka iväg och göra lite nytta. Blir ett stenhårt träningspass i gymmet innan jag börjar jobba. Yepp på den!

Jag önskar dig en fin fredag och du…visa dina nära och kära att du tycker om dom❤️

Du är värdefull!

Kramar Mamman 

 Fotot taget igår när jag skulle lämna Gogrodan på föris❤️ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.