Elsas Dagbok

Mina kläder är för stora! 

Godmorgon fina du!

Fatta att det redan är fredag idag! Var tog denna veckan vägen? Här har vi vabbat alla dagar utom tisdag:( Tycker synd om Gogrodan som snorar och hostar. Tror att hon mer än gärna velat vara på sitt föris och röja runt. Men men den tiden kommer.

Igår när vi ätit middag tog jag mig ett skönt träningspass i regnet. Först värmde jag upp med jogg och sen blev det intervaller i mördarbacken. Avslutade med styrkeövningar för mage, rygg och ben. Det är så otroligt roligt att träna och jag mår så bra utav det. Detta tänker jag inte sluta med! Det är numera en del av min livstil. Heja mig (klappar händerna just nu:) 

Nu måste jag bara ta mig i kragen och åka iväg och unna mig lite nya fräsiga träningskläder. De jag har börjar bli alldeles för stora!!! Vill ju för tusan va snygg när jag tränar;) 

 

Idag är jag och Gogrodan hemma. Nu ska febran väck en gång för alla. Vi får nog köra nån utdrivningsdans eller nått annat hokus pokus. Nä jag skojas ju bara, hihihihi.

Pappan slutar tidigt och när han kommer hem blir det ett träningspass för min del. Sen ska vi köra fredagsmys delux med varma mackor med kantarellstuvning. Fatta så fantastiskt gott! 

Vad gör du på ditt fredagsmys om du har nått?

Önskar dig en skön fredag. Tack för att just du läser vår blogg. Du är bäst!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Vårat fredagsmys brukar bestå av att vi alla kryper upp i soffan, kikar på tv:n och äter nåt gott som chips eller godis. Får se vad det blir att stoppa i munnen ikväll, är faktiskt sugen på något nyttigare alternativ just nu :)

    Ha en bra dag!
    Kram ♥

  2. Annica

    Hej fina ❤
    Hos oss ikväll blir det en 3-rätters middag
    En god vän & kollega fyller år och då är hon, hennes kille & deras lilla Jolie (7 mån) hembjuden till oss ! ♡
    Ha se gott !
    Kram Annica

      1. Annica

        Tack fining ♡

        Ser att det blev visst ett litet stavfel på det jag skrev tidigare…. Ha de gott skulle det ju stå….
        Kram