Elsas Dagbok

Jädra mens!

Hallå fina!

En STOR fördel med att jag ammade Gogrodan så länge var att jag slapp den där jädra mensen som kommer varje månad likt alla räkningar som dimper ner i mitten av månaden.

Jag hade glömt hur drygt jag tyckte det var några dagar innan den kom igång. Kände idag när jag kom till jobbet att jag var småirriterad på allt och alla utan någon orsak. Och då kom jag ju på att det är ju snart dags, dags för den där jädra mensen!

Jag tycker det är riktigt drygt att känna denna irritation som ligger och skvalpar likt en våg i kroppen. Jag har ju ingen anledning att gå omkring och småirritera mig på människor som vill mig väl i min närhet. Skärp mig nu!

Jag kan irritera mig på saker som nån säger som jag aldrig annars ens skulle reagerat på. Vad i hela friden är det som händer i våra kvinnokroppar en gång i månaden? Fascinerade? Ja! Kan jag vara utan det? Ja! Så jag ska nog inte vara i närheten av någon för tillfället. Tycker detta är lite jobbigt faktiskt.

Sen när den kommer så vips så är irritationen som bortblåst och så tänker jag att ”nu dröjer det länge till nästa gång och har jag tur så är jag inte irriterad då” Vem är det jag försöker lura?

Så nu ger jag mig själv en spark i arslet, biter ihop och önskar att den kommer snart! När f n längtade jag efter min mens sist?

Kramar Mamman

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.