Elsas Dagbok

Ikväll…

Godmorgon fina du!

Så var första dagen på jobbet avklarat. När jag kom dit så var det knappt nå folk som jobbade! Då slog det mig att de har ju en vecka kvar på sin semester. Det ekade tomt i korridorerna.

Det blev en riktig mjukstart igår. Såg och hörde på en psykolog om att man ska ta det lugnt i början när man kommer tillbaka från en längre ledighet.

Det tänker jag verkligen anamma. Ta det piano och känna in jobbet liksom.

Jag läste en massa mail, ringde några telefonsamtal och planerade in några möten. Jag lade schemat för några veckor framöver och drack lite kaffe:)

Sen avslutade jag det hela med ett svettigt och härligt träningspass i gymmet! Behöver jag berätta att jag var själv där;)

Ikväll…ikväll då smäller det! Jag har anmält mig till nått som kallas Kvällsmix. Jag ska alltså iväg och träna med en för mig helt okänd grupp med människor.

Kvällsmix innebär löpning varvat med styrka. Man gör allt utifrån sina egna förutsättningar. Det blir kul med en grupp för då kan vi peppa varandra att ta i det där lilla extra.

Det ska bli så jädrans roligt! Jag längtar! Trodde aldrig Jossan skulle skriva att hon längtade till en löpträning! Man ska aldrig säga aldrig, hihihi.

Läs gärna mer på Aktiverameras hemsida.

Du! Idag ska jag även tatuera mig, jipppi!!!!

Nu kör vi igång denna dag. Önskar dig en fin dag.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.