Elsas Dagbok

Mitt tränade polisöga

Godmorgon finaste!

Hoppas du haft en härlig helg! Våran har varit toppen förutom pappans skada och vår sista plats i fotbollsturneringen. Men men man kan ju inte få allt;)

Då var den slut! Semestern alltså. Sju veckors underbar ledighet till sin ända. Det känns riktigt roligt att få börja jobba igen och Gogrodan behöver sin BRAIGA förskola och hennes fantastiska fröknar. Jag tror hon är lite less på att vara hemma faktiskt. Hon blir så glad när vi pratar om förskolan och barnen. Hoppas det går bra att lämna henne idag och gör det inte det så fixar vi det ändå. Vi är ju ett dreamteam:)

Igår så var vi ute och vandrade i skogen och skulle leta efter godbitar i skogen finfina skafferi.  

 Jag hade satt upp alldeles för stora förhoppningar innan vi åkte. Jag trodde att det bara var att sätta ut stövlarna i skogen och håva in kantarellerna och blåbären eftersom det var de som vi var ute efter. 

Hahahahaha, så fel jag hade! Inte en kantarell så långt ögat kunde nå och knappt några blåbär heller. Vi testade på flera ställen men till sist gav vi upp. Men man ska ju inte ge upp sägs det… 

    
 När vi närmade oss vårt egna hus med bilen så spanade jag upp i skogen med mitt tränade polisöga och gissa vad jag såg…Jo blåbär!  En massa fina, stora och blåa blåbär!
Jädrans va snabbt jag parkerade bilen och rusade till backen där blåbären var. Pappan och Gogrodan låg hack i häl!

Oj vad vi plockade och fort gick det! Jag är så glad att vi har några påsar blåbär i frysen. Tycker det är så gott på fil eller bara äta som de är. Och nyttigt ör det också! Bara BRAIGA saker med blåbär. 

 
Nu är det bara kantarellerna kvar och vi tänker inte ge upp…

Nu ska jag ratta igång denna måndag. Gogrodan börja inte förräns 09 idag. Det blir en mjukstart och det känns skönt. Ska bli roligt att komma till jobbet och träffa mina fina kollegor. Jag har saknat dem i sommar. 

Önskar dig en härlig måndag! Du är värdefull!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.