Elsas Dagbok

Skrämmande dåligt!

Godmorgon finaste!

Som du kanske redan läst här i bloggen så har vi eller närmare bestämt jag spelat fotbollscup i helgen. Pappan var ju med i endast 30 sekunder innan han sträckte sönder baksida lår. Det kunde ju liksom börjat bättre.

Sen fortsatte det att gå dåligt eller närmare bestämt skrämmande dåligt! Vi förlorade alla matcher och som pricken över i så gjorde vi även inga mål, hihihihihi. 

Men nån måste ju vara det sämsta laget och denna gången var det vi. Nästa år…då jädrans:) Då kanske vi vinner eftersom då ska pappan vara fit for fight och våran målspruta. Tänkte mig lite som Zlatan. Och nä jag har inga höga krav, nä inte alls;)

Men vi har i alla fall haft så jädrans roligt. Träffat många nya och mycket trevliga bekantskaper. Och det är viktigare än att vinna och göra mål.

 
   Nästa år…då jädrans!

Nu rattar vi igång sista söndagen innan allvaret börjar, alltså jobbet. Så efter frullen ska mamman träna och sen i eftermiddag ska skogen få sig ett besök av oss. Vi tänkte se om vi hittar på några godsaker i skogens fantastiska skafferi.

Ha en skön söndag!

Kramar Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Nästa år får vi se till att ha lite bättre taktik och spela ihop oss lite innan så blir det garanterat bättre resultat! Tack för en rolig helg, som du skrev så hade vi iaf kul ihop Kram Linda