Elsas Dagbok

Svenska Spel, har ni glömt mitt nummer?

Godmorgon fining!

Igår gjorde vi inte så mycket jag och Gogrodan Elsa. Jag hann med att köra intervaller när hon sov sin eftermiddagsvila efter lunchen. Sen gled vi mest omkring och myste. Vi åkte ner till pappans jobb och sa hej och så matade vi förstås våra familjemedlemmar änderna.

 Vi matade änderna men Elsa var mer intresserad av att äta brödet:) OBS! Det var färskt bröd!

 Det gäller att fokusera när man ska hålla balansen:)

Igår kväll efter maten så satte jag mig i lugn och ro och beställde lite höstkläder till Elsa. Jag beställde hennes nya kläder från ZARA. Jag tycker det har så söta kläder så det blev några tröjor, byxor och så en ursöt täckväst. Ungen måste ju ha kläder när förskolan börjar om och så växer hon ju så det knakar:)

Jag tycker det är så jädrans kul att handla kläder till henne. Så om ni på Svenska Spel läser det här så kan ni ju alltid ringa mig…tror ni glömt mitt nummer bara;) Eller kan det vara så att jag kanske måste spela typ Lotto nån gång för att de ska plinga mig? 

Förresten så kom det ett paket till Elsa från mormor igår. Det innehöll två nya mössor.             Tack mormor❤️

Elsa älskar ju mössor så hon tog genast på sig en prickig variant. Jag har myntat ett eget uttryck som lyder…”du kan aldrig få för många mössor”… Både jag och pappan gillar mössor och det har verkligen Elsa ärvt.

 En av de nya mössorna som funkar braigt när man ska köra bil:)

Nu rattar vi igång denna tisdag. Önskar dig och en härlig dag.

Kramar Mamman

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.