Elsas Dagbok

Var f n är båten och min sjuka polishjärna!

Godmorgon finaste!

Här regnade det av och till igår hela dagen. När pappan och Gogrodan skulle gå på en liten promenad efter lunch så att hon skulle sova då öppnades himlen minst sagt. Det haglade, regnade och åskande! Gissa om det var blött när pappan kom inrusandes genom dörren. Barnvagnen var så blöt att det rann vatten om den och pappan såg ut som han just tagit sig ett dopp i sjön med kläderna på:) Elsa låg och sov så gott inne i vagnen men hennes byxor var så våta att vi var tvungna att väcka henne.

Jag tror inte det var nån öroninflammation på G. Gogrodan verkade betydligt piggare igår och tog sig inte mot örat. Hoppas hoppas att förkylningen är över snart.

Efter middagen så tog jag mig ett träningspass. Så jädrans skönt det var. Frisk och härlig luft. Det gick så bra och jag var så nöjd över mig själv efteråt.       Just do it! 

Pappan och Gogrodan passade också på att vara ute när jag tränade. De skulle mata änderna nere vid vår brygga. När vi kom ner dit så tittade pappan förvånat på mig med stora ögon och sa ”var fan är båten?”  

 Den var borta!!! Den låg inte där den brukar!!! Min sjuka polishjärna tänkte direkt att nån jäkla idiot tagit den men när jag lugnat ner mig rätt snabbt så insåg jag också att den slitit sig i det regniga och blåsiga vädret. Den var nog helt enkelt less på att ligga där så den åkte iväg på ett eget äventyr. 

Vi spejade ut från bryggan och såg vår båt som låg längst inne i sjön. Skönt att den inte hade sjunkit eller blivit stulen. 

 Det suddiga vita mitt i bilden är vår båt:)

Pappan gick iväg och hämtade den så nu ligger den på sin rätta plats igen till den tycker det är dags för ett nytt äventyr:) 

Idag börjar pappan jobba efter fem veckors ledighet. Jag och Gogrodan ska njuta av ledighet i två veckor till. Känns bara trist att inte pappan är med.  

 Nu rattar vi igång denna måndag. Ska bara gosa in mig i Gogrodan en stund först som sussar skönt här brevid. Det är livskvalité det❤️

Önskar dig en härlig dag. Kom ihåg hur värdefull du är!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.