Elsas Dagbok

Mammomanen Elsa!

Godmorgon finaste!

Igår kväll skulle pappan testa att natta vår Gogroda. Det var en sån underbar känsla att få sätta sig i soffan och bara vara en stund. Och det blev bara en stund…

Jag satt där och hörde hur de snickelisnackade med varandra och läste böcker på löpande band. Allt gick bra tills det var dags att sova. Då var det någon som började ropa på mamma högt och tydligt och det var inte pappan. 
Mammomanen Elsa kallade på sin mamma:)

Det får helt enkelt ta den tid det tar. Hon kommer så småningom att fixa att pappan också nattar. Vi vill inte att hon ska behöva skrika och gråta sig till sömns (fy f n för sånt) så vi väljer att göra på vårt sätt och det funkar för oss. Min tid i soffan kommer så småningom ändå och när den kommer så kommer jag ju säkerligen att sakna att natta henne.  

Det är så jädrans roligt att prata med Gogrodan för hon har verkligen börjat snickelisnacka och ordförrådet blir större för varje dag. Vissa ord är det bara vi som förstår men det är ju bara så charmigt. Mitt mammahjärta smälter när hon tydligt svarar nej och ja när vi frågar henne om saker. Och du skulle höra när jag är ute och springer och hon är ute med sin pappa när hon högt och tydligt ropar heja mamma! Hon är min allra bästa supporter. 

 Heja mamma!

Igår så plockade vi lite smultron. Men hallå där så jädrans goda de var! Jag ville ju bara möla (läs trycka) in alla på en gång i munnen. Det fanns en till som också ville det;) 

   Jag väljer mina egna kläder och jag vill också möla in alla smultron i munnen på en gång:) 
 Mumsigt värre.

Idag blir det full rulle i vårt hus. Vi ska börja måla ytterpanelen till vårt nya sovrum, jag ska iväg och handla för ikväll får vi middagsgäster i form av Loke, Erica och Pär. Yes säger jag! Det var alltför länge sen vi hann med att umgås. Skämmes tamefan på oss;) 

Nu rockar vi loss denna fredag! 

Du är värdefull! Önskar dig en fin dag.

Kramar Mamman 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.