Elsas Dagbok

Elsa säger hallå!

Hallå finaste!

Även om min mamma har tagit en liten semester från bloggen så betyder ju inte det att inte jag, Elsa kan blogga lite:) Mamma hälsar att hon saknar att blogga så jädrans mycket så hon överväger att komma tillbaka tidigare än vad hon tänkt. 

 Idag har vi hängt på Kämpinge Strandbad. Fantastisk fin och lååååång sandstrand vid havet. Folktomt till en början men sen så strömmade människorna till… 

 Jag och pappa byggde en del sandgrejor. Oj så förvånad jag ser ut på bilden:) 

 Vi doppade även oss lite i havet. Det var så jädrans kallt! Bara 15 grader!!! Hurven säger jag bara. Mamma vägrade att doppa fötterna. Hon sa att hon skulle frysa till is om hon gjorde det och jag tror henne. 

 Att ligga med kinden mot den skönaste sanden jag känt var gosigt och rätt så sandigt:) Pappa hakade glatt på när jag körde mina tricks. 

 Jag hann även käka lite glass på stranden. Du vet väl att stranden och glass hör ihop likt att 1+1 blir 2. Det är bara ett måste. 

Jag tycker verkligen om det här med semester. Att slappa och bara vara. Det är gött för själen. Nu ska visst pappa ratta vagnen så jag får sova lite. Det tar på att härja på stranden.

Mamma hälsar så mycket till dig!

Kramar Elsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.