Elsas Dagbok

Inte riktigt överens…

Godmorgon finaste!

Ja vad säger man…jo det blir aldrig som jag tänkt mig;)

Igår skulle ju jag och Gogrodan ha tjejkväll och mysa. Vi var inte riktigt överens om vad det innebar. 

För mig innebar det att äta i lugn och ro, titta lite på tv och leka och söva Elsa vid 19 tiden för att sedan titta på tv i lugn och ro och sörpla i mig melon.

För Elsa innebar det en stödvila i soffan mellan 16-17 för att orka med det hon tänkt:) Det hon uppenbart hade tänkt var att hinna med så mycket på så lång tid som möjligt och det gjorde hon.  

Det som hände var att jag hetsåt min kebab som dessutom inte var god så hälften åkte i soporna.
Jag min toka hetsåt den när hon sov i soffan och fråga mig inte varför. Ville väl inte att den skulle bli ännu kallare än vad den var. 

Sen när hon vaknade började det. Först blev det middag för Elsa och hon åt med god aptit. När energidepåerna var fyllda till brädden ja då skulle Elsa måla både på papper och på svarta tavlan och gärna samtidigt:) 

Det var kritdamm typ överallt:)

  När jag inte orkade andas in kritdamm mer föreslog jag ett bad för Gogrodan. Hon var snabbare än Usain Bolt in i badrummet:)

Efter badet så mös vi faktiskt en liten stund i soffan innan det var dags för nästa omgång med bus. Då blev det dags att dra fram alla saker i hennes rum. Just nu ser det ut som att en virvelvind dragit förbi där för jag orkade inte städa igårkväll. Tur att det finns kvar så jag har nått att göra idag, hihihi. 

Vid 20 tiden så tänkte jag att hon skulle vara trött och vilja sova. Hallå där vad jag tänkte fel! Inte hade Elsa nån som helst tanke på att sova precis när hon röjde som mest. Så jag sket i nattningen och vi klev upp igen.

Till sist var det en liten Gogroda som började bli trött och klockan 20.55 slog hon äntligen igen sina blå efter hon stojat och lekt runt i sängen. Så jädrans skönt för oss båda. 

Det är inte lätt att vara allvarlig när hon satte sig upp i sängen och körde lite olika ord som hon kan, mamma, pappa, momo, heja heja, hej hej, nej, stäng. Då växte mammans leende stort.

Trots fullt ös och att det inte riktigt blev som jag tänkt så hade vi en fantastisk tjejkväll och jag är så tacksam för den. Tack min älskade unge för att du lär mamma allt igen❤️

Nu ska denna mamman äta frukost och sen blir det löpning och styrka. 

Önskar dig en finfin dag!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.