Elsas Dagbok

En högtid av rang

Godmorgon sunshine!

 Igår efter middagen blev det en högtid av rang hemma hos denna familjen. 

Jordgubbar och glass, så magiskt gott. Tänk att något så enkelt kan skapa den ljuvligaste symfonin i munnen. Jag säger som de stora kockarna brukar ”det gifter sig fint i munnen:)” Mer jordgubbar och glass till folket!

Idag är det torsdag och pappan ska på galej med några vänner till honom i eftermiddag. Jag och Gogrodan ska ha tjejmys delux. Vi ska lyxa till det ordentligt och köpa med oss pizza hem när vi lämnat pappan på galejet. Sen blir det tjejmys för hela slanten:)

Nu på förmiddag blir det träning för min del. Fy tusan vad jag är duktig. Det är bara så jädrans skönt och så underbart roligt att se att det verkligen ger resultat både konditionsmässigt och på kroppen. 

När jag ser och känner resultat så blir jag ännu mer motiverad och det är ju toppen. Jag kommer inte att sluta med detta eftersom det får mig att må så bra och orka mera. 

Tränar du? Kom gärna med lite roliga övningar och tips om du har några på lut.

Tack för att du finns!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Du är verkligen jätteduktig! Jag har tyvärr inte kunnat träna sedan i januari och jag är så less på alla sjukdomar och krämpor nu.
    Måste försöka komma igång snart igen eftersom jag mår så mycket bättre när jag tränar! :)
    Hoppas du får en fin dag!
    Kram

    1. Josephine

      Tack fina du Jannice! Jag har läst om din träningsresa och jag vet att du kommer tillbaka. Stressa inte bara. Börja försiktigt med promenader vettja. Hejar på dig❤️ Ha en fin dag! Kram