Elsas Dagbok

My new haircut och en krampande livmoder

Godmorgon fina! 

Inatt har jag sovit så skönt. Sovit utan att vakna flera gånger. Hallelujamomentdelux kan jag lova. Att sova är så skönt!

Jag hade en jädrans skön dag i Gävle igår. Min alldeles egna stund.

Som jag njöt hos frissan Elin. Tänk att få sån skön huvudmassage och ryggmssage (av stolen:) Jag höll på att somna flera gånger. Tror kanske jag nötte ut den där massageknappen jag skulle trycka på när den slutade:)

Kaffe och kaka. Jag skippade kakan eftersom jag är så jädrans duktig;)   

Slutresultatet. Försökte se lite cool ut men misslyckades totalt, hahaha! Jag är i alla fall supernöjd med både klippning och färgen. 

Efter besöket hos Elin så blev det en jädrans trevlig lunch med mina fina vänner Jill och Malin. 

Malin hade med sig sina två guldklimpar (barn) och jag fick hålla den lille som är ca 3 månader. Han luktade gudomligt! Gissa om min livmodern krampade ihop och skrek efter en ny bebis;)

Nu rattar vi snart igång tisdagen. Ska ligga här i sängen och njuta av att Gogrodan ligger tätt intill och sussar gott. Pappan sussar också skönt härbrevid. 

Vår tisdag består bland annat i Gogrodans 18 månaders kontroll hos tant doktorn och så ska mamman träna. Idag blir det löpning för hela slanten. Blir långa intervaller. 

Vad ska du göra idag? 

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Lät som du hade en bra dag! Dina 8 snusfria veckor bör ha passerat vid det här laget, och om fallet är så rekommenderar jag dig att komma på din fria behandling innan bebis kommer, annars får din livmoder krampa lite till ;)

    1. Josephine

      Den var toppen!!! Ja du jag har varit snusfri läääänge nu:) Det går så bra!!! Det vore härligt med en behandling, men bara om du orkar. Annars tar vi den när tillfälle ges. Stor Kram