Elsas Dagbok

Varför svarar inte bloggare på kommentarer från sina läsare?

Hallå fina du!

En sak som jag funderat på rätt så länge är varför vissa bloggare aldrig svarar på kommentarer från sina läsare.

Jag förstår att vissa inte har tid eller av någon annan anledning inte svarar på kommentarerna men ärligt varför håller man då på att blogga. Om man nu får en direkt fråga så borde man väl svara kan jag tycka. Hyfs och fason enligt mig.

Jag kan förstå att Blondinbella inte sitter och svarar på flera hundra kommentarer, men de som får några kommentarer kom igen nu.

Själv blir jag så glad när jag får en kommentar att jag slår kullerbyttor (överdriver lite:) Ärligt så tycker jag att det är skitroligt att få en kommentar! Och svarar, det gör jag alltid!

Varför tillåter man kommentarer på sin blogg om man inte vill ha en konversation med sina läsare? Är det bara för att det ser bra ut med många kommentarer eller? Det skulle ju se ännu bättre ut med några svar också. Om man nu av nån anledning aldrig eller väldigt sällan svarar på kommentarer så kan man ju välja att inte godkänna några alls.

Jag har läst och följt många bloggar. Men på grund av att jag kommenterat och väldigt sällan, typ aldrig fått något svar så har jag slutat att följa dem. Det är liksom ingen ide. Jag har tappat sugen totalt.

Idag följer jag väldigt få bloggar men de bloggar jag följer är sådana som jag vet svarar på min kommentar om jag väljer att skriva en.

Det finns en tjej som heter Vanja (har berättat om henne tidigare) som väldigt ofta typ nästan jämnt svarar på sina läsares kommentarer. Hon är en hejare på att göra sina läsare delaktiga i hennes blogg på ett mycket positivt sätt. Hennes blogg är top notch enligt mig.

Tänker även nämna Angelica som också är duktig på att svara om du kommenterar. Så in och läs dessa finfina bloggar!

Heja er Vanja och Angelica! Önskar fler bloggare vore som ni!

Kramar Mamman

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vanja

    SÖTNÖT! Men jag håller med – det är ju liksom för kommentarerna som man skriver bloggen, så det är ju KUL att svara på dem. Tycker jag. :-) KRAM!

  2. Nathalie

    Tycker som du, brukar inte lämna någon kommentar bara därför…nu är jag såpass ny på det här med min blogg. Men jag har ändå mellan 15-20 st som läser om dagarna men ingen kommenterar mer än farfar ibland och så du då kram

  3. Jannice

    Jag får väldigt sällan kommentarer men när jag får en så blir jag precis som du (slår kullerbyttor)! :)
    Jag svarar på alla mina kommentarer men gör det i mitt eget kommentarsfält. Det är enklare när jag sitter vid mobilen men nackdelen är ju kanske att den som skrivit kommentarer inte går tillbaka för att se om den har fått svar :/ Önskar att det plingade till hos den jag svarar till så att de vet att de har fått ett svar :)

    Hoppas du får en fin dag och en skön ledighet!
    Kram

    1. Josephine

      Jag vet att vissa har så att man kan prenumerera på när det kommit ett svar. Det är ju jädrans braigt! Din blogg är en av de som jag brukar läsa:) Kram