Elsas Dagbok

Semester från bloggen?

Godmorgon fina!

Nu jädrar är det nära! Nära till långledighet. Känner att jag på nått vis går på sparlåga. Gör bara det jag måste och inget mer. Men så får det vara tills jag fyllt på mina energidepåer. Så denna ledighet är mycket behövlig och efterlängtad.

Tänk att slippa ställa klockan på morgonen, att bara ta dagen som den kommer, inga måsten utan bara få vara! Jippppppppppie va härligt!

Ska kanske ta lite semester från bloggen ett tag men har inte bestämt mig helt ännu. Vi får se hur det blir med det. Jag tycker ju att det är så jädrans roligt att skriva.

Igår kväll hade vi en skön kväll. Gogrodan tog ett bad och jag agerade badvakt:)

Det slår mig varje gång hon badar att hon skulle kunna bada i evigheter, men hon tycker ju att det är så skönt och roligt. Jag vill också kunna bada ju!

Medan vi badade så gick pappan iväg till grannarna och beställde en säck med ved så vi kan elda! Det är ju så jädrans kallt så här mitt i sommaren, eller är det höst? Och inte såg det så soligt ut till midsommar precis. Så vi satsar på mysbrasor och varmchoklad till midsommarhelgen:)

En mycket trött mamma som nästan somnade vid nattningen. Tur jag är grundsnygg;)

Nä fina du nu är det dags för näst sista dagen på jobbet. Nu rattar jag igång denna dag och tänker göra det bästa av den.

Kom ihåg att du är värdefull!

Kramar Mamman

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.