Elsas Dagbok

Skam den som ger sig

Jag älskar att se barn som kämpar med något och vägrar ge upp vad det tänkt göra. Snacka om målmedvetenhet och jag önskar att jag hade det lika ofta som de små har det.

Detta är något jag kommer att uppmuntra hos Elsa, att försöka göra sitt bästa och inte ge upp. Att se möjligheterna och inte hindren. 

Just ett sånt ögonblick var jag med om igår när Gogrodan prompt skulle ha på sig mina nya springskor samtidigt som hon skulle ha på sig min rosa mössa.

Hon stod i hallen och kämpade och kämpade och vips så satt båda skorna där de skulle och mössan satt på huvudet. Det var ett happymomentdelux hos henne och hela hennes ansikte lystes upp i ett leende när hon klarat det.
Hennes beslutsamhet och vilja är det inget fel som helst på:)

Sen skulle hon ju också gå iväg med de alldeles för stora skorna. Du kan ju räkna ut att hon snubblade efter en mycket kort bit men hon var lika snabbt upp på benen igen.

    

Heja dig Gogrodan!

Hoppas du har en fin dag. Just nu har jag det, men det var sämre för en stund sedan eftersom min nya telefon strulat (hemknappen slutade funka) men som tur är så gav jag inte upp :) Skam den som ger sig, hihihihi.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.