Elsas Dagbok

Jag är så jädrans duktig!

Här sitter jag och lyssnar på regnet som smattrar järnet mot taket. Jag sitter i dörröppningen till vårt garage så jag inte blir ännu blötare. 

Elsa sover gott i vagnen och jag har just avslutat ett intervallpass löpning i spöregnet! Så jädrans skönt! 

 
 Min mördarbacke:)

Jag tänker ge mig själv en klapp på axeln för jag har verkligen tagit tag i mig själv och det som jag lovade.

Jag har tränat minst 30 minuter varje dag. Ätit rätt och riktigt och vet du vad? Det märks och det känns. Bästa sättet att mäta om jag gått ner vikt är att sätta på mig mina uniformsbyxor. De sitter inte åt i midjan längre. Ett annat är att pattarna du vet brösten blivit mindre. Vilken härlig känsla! 

Magen mår toppen och är inte svullen längre samt att jag är gladare. Det är ju bara en massa winwin liksom. Kommer absolut att fortsätta med mitt nya och sköna leverne. Finns ju inte något annat val! 

Snart kommer pappan hem. Han är i Bollnäs och hälsar på Elsas storebror Filip. När han kommer hem ska vi grilla och bara ha en massa mys. Vi är jädrans braiga i vår familj på att mysa.

Och nu verkar vädret spricka upp. Tror jag ser nått gult på himlen. Hoppas, hoppas!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Josephine

      Att äta en portion, mycket grönt, har dragit ner på pasta, potatis och ris men äter lite av det. Kan även äta chips och godis men inte vräka i mig utan lite bara. Äter inget vitt mjukt bröd för det mår jag inte bra av och har aldrig gjort. Magen blir som en ballong. Jag äter det mesta med i rätt mängd. Kram