Elsas Dagbok

Vågar du?

Godmorgon finaste!

Fräsiga Vanja skrev ett braigt inlägg i sin blogg om att VågaVaraUtan smink.

Många tjejer/kvinnor sminkar sig dagligen mer eller mindre.

Jag tycker absolut att alla väljer att göra precis som de vill men visst blir man lite nyfiken på hur människor ser ut helt utan smink? Jag blir i alla fall det?

Undra vad det är som gör att vi inte vågar gå utanför dörren utan smink? Dåligt självförtroende eller?

För min del var det att jag helt enkelt inte tyckte jag var fin utan smink och speciellt mascara, alltså dåligt självförtroende. Jag vågade inte ens smita ner på ICA för några år sedan för att handla. Herregud, tänk om nån såg mig, hemska tanke!

Idag har jag inga problem att åka till affären och handla utan mascara. Idag kan jag faktiskt känna mig ren, fräsch och helt okej utan smink. Det är en underbar och stärkande känsla.

Men gränsen går vid jobbet. Jag kan inte åka dit utan smink. Jag skulle på nått sätt känna mig lite för naken. Så än har jag inte vågat ända vägen dit och jag tror ärligt inte att jag kommer att göra det heller, eller…

Här är jag helt utan smink #VågaVaraUtan

Så häng på vettja! Ta en bild av dig själv (osminkad förstås:) Lägg ut den på Instagram och tagga #VågaVaraUtan

Önskar dig en härlig tisdag.

Du är vacker❤️

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Weronica

    Jag har inga problem att vara utan smink. Dock så brukar jag färga min ögonfransar emellanåt som inte syns alls utan mascara då jag är superblond. Jag tycker själv jag är snyggare utan smink. Har man för mycket smink på ser man oftast äldre ut..och vem vill det ;) Sminkar mig bara fullt ut när jag ska gå ut, för att känna mig lite mer speciell.