Elsas Dagbok

Att gardera sig!

När jag åker till jobbet på mornarna så brukar jag lyssna på NRJ alltså ett radioprogram med Roger, Titti och tokiga Ola:) Jag tycker bara dom är så jädrans härliga att lyssna på och jag lovar dig att jag skrattar minst några gånger varje gång i bilen på väg till jobbet. Och så älskar jag bara när Farao är med, vilken sköning. Tror vi skulle kunna bli riktigt goa vänner, hihihihi. Så Farao, kom och grilla nån kväll, jag bjuder:)

Det som jag tänkte på häromdagen när jag åkte till jobbet i vanligt ordning och lyssnade på dessa godingar var väderleksrapporten.

Det skulle bli sol, stackmoln, regn och åska:) Snacka om att gardera sig. Men hallå, ni glömde ju snö och hagel, hahahaha.

Jag tycker ofta det är så att när man lyssnar på väderrrapporten så garderar man sig nått så hemskt. Nu jobbar ju inte jag hos SMHI så jag ska väl inte uttala mig men jag har funderat på detta rätt så ofta. Herregud har jag inte nått annat viktigt att tänka på? Nä tydligen inte:)

Tänk att detta med vädret är ett ständigt samtalsämne, även för mig. När man inte har nått annat att prata om så pratar man om vädret. Pratade om det senast igår. Jag sa att ”det är tur att det är lite sämre väder i maj för då tror jag att sommaren blir finare:” Gud så tråkig jag är….;) Nu har jag pratat klart om vädret. Over and out!

Nu jädrans är det freeeeedagsmyyys delux oavsett väder och vind:)

väder

 

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.