Elsas Dagbok

Förbannad och besviken

Godmorgon fina!

Helgen har gått i feberns tecken. Gogrodan har haft feber sen i fredags. Först magsjuka och sen febran. Dessa jädrans förisbaciller!

Något som gör mig riktigt förbannad (ursäkta svordomen) och besviken är föräldrar som av olika anledningar inte tar sitt fulla ansvar i förisvärlden! 

Så här kommer en uppmaning till alla föräldrar som har barn på föris! Håll barnet hemma i 48 timmar efter sista kräkan och 24 timmar efter det att ditt barn är feberfritt! Kom även ihåg att diaree också kan vara tecken på magsjuka! Chansa inte! Det är av största vikt att barnen får en chans att bli friska och inte smitta andra. Det finns kanske barn på föris med nedsatt immunförsvar på grund av att de har andra sjukdomar (ej förkylning eller magsjuka) Tänk efter en gång extra. Ditt barn är det viktigaste du har och mitt barn är det viktigaste jag har! Punkt och slut!

Idag är vi lediga, Gogrodan och jag. Vi ska vara hemma och mysa. Hon hade 38,5 i feber när hon somnade igår. Undra hur febran är idag? Vätska, glass, Disney på tv och många pussar är ordinerat för tillfrisknande.  

 Städa är en stor del av hennes liv❤️  

 Vi önskar dig en härlig måndag. Du är värdefull❤️

Kramar Mamman 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.