Elsas Dagbok

Domen!

Hallååååå!

Imorse var jag ju och lämnade tillbaka blodtrycksmanicken och fick veta hur blodtrycket låg och ligger. Enligt sjuksköterskan som för övrigt var väldans trevlig så såg det bra ut. Undertrycket som barnmorskan tyckte var för högt var helt normalt.

Att undertrycket var högt när jag mätte det hos MVC berodde nog på att jag blev så jädrans stressad av situationen så jag höll på att göra i byxan. Jag lider nog av ”vita rocken syndromet” och hur i hela världen botar man det?

Resultatet ska nu läsas av utav en läkare som därefter ska bestämma fortsättningen så domen har jag inte fått än, men den kommer. Men det såg ju inte så jädrans dåligt ut. Så jag får avvakta och se vad doktorn ordinerar.

Kände som lite stress ramlade av mig och nu när jag tränar och äter så bra så ska det bli ordning och reda på detta också. Jag är stolt över mig själv serru att jag tagit tag i det. Och för övrigt så har jag varit snusfri i över åtta veckor nu! Hallelujamomentdelux!

Gogrodan och jag hade en skön morgon med frukost framför dumburken, det är ju såklart helt fel att låta ungen sitta och kolla på tv och käka frulle (enligt experterna) men ibland måste vi göra lite bus;)

Ge tusan i mina Babblar mamma!

  Gogrodan❤️

 Mamman är bara lite tokig:)

 Kärlek❤️

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.