Elsas Dagbok

På spaning efter björnar

Good Morning sunshine!

Måndag och jag är ledig. Ledig tillsammans med Elsa, toppnotch liksom.

Söndagen gick i lugnets tecken. Ja i alla fall till en viss del. Pappan och Gogrodan åkte iväg till farfar en sväng på förmiddagen och då passade jag på att städa huset som vi egentligen skulle gjort i torsdags. Men då sket vi i det för vi orkade inte.

Sen blev det en långpromenad på 1,5 timme. Jädrans så skönt. Jag spande förstås efter björnar men jag såg ingen:) Kände mig inte särskilt rädd heller men att gå ensam eller fara ut och springa det är lååååååångt borta.  

Gogrodan är beredd på en promenad! Klara, färdiga och gå!

 Putt (puss) säger Elsa❤️ Att hon vägrade ha på sig sina egna vantar och skulle ha mina istället ja det är en helt annan historia:)

   
 Så vackert där vi bor.  

Öhhh, han är underbart tokig han som jag är gift med. Klättra upp på en stubbe och hoppa rätt ut. Allt för ett fräsigt kort till frugan:) Att han sträckte sig lite, det var det värt:) 

När vi kom hem från promenaden så påbörjade hoppkonstnären (pappan) med projektet ”Elsas sandlåda” Det kommer att bli så braigt. Slutresultatet kommer senare när den är klar.

Idag är en bra dag för idag ska vi äntligen träffa Erica och Loke! Tiden räcker ju för tusan aldrig till men idag gör den det:) Lunch på Hanssons och sen Öppna föris, LOVELY!

Önskar dig en härlig måndag och kom ihåg att du är värdefull!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.