Elsas Dagbok

Jag, en extremsportare, eller!?!?

Jag visste det! Har nog vetat det hela tiden. Jag är en extremsportare av högsta klass;) Det är även min man. 

 

Jag och min man pratade om detta efter middagen. Vi tycker om att prata med varandra serru. 

I dagen samhälle ska du på nått sätt synas för att finnas. Jag beundrar dem som varken har Facebook eller Instagram, min man är av dem och min mamma som vägrar Facebook. 

Jag säger inte att alla som har Facebook, Instagram eller nått annat har det bara för att synas och få bekräftelse men för många är det nog så. Det är ju även så himla skoj att se vad andra människor har för sig. 

Att det finns dom som bara målar upp det perfekta det lär vi nog få leva med. Vi andra vet att det perfekta inte finns. Och tänk så jobbigt när fasaden rasar vilket den förr eller senare gör. 

Jag är ute på sociala medier därför att jag tycker det är så jädrans roligt! Självklart är det skoj när jag får likes på Instagram eller Facebook eller en kommentar på bloggen. Det sticker jag absolut inte under stolen med. Jag är så jädrans social och gillar människor så det vette tusan om jag skulle klara mig utan. Bekräftelse gör ju gott för hjärtat. 

Jag är ändå jädrans stolt över att jag är en extremsportare som växte upp med det som står i bilden. Det bevisar ju på nått sätt att jag troligtvis skulle klara mig utan Facebook, Instagram och Bloggen…eller;)?

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.