Elsas Dagbok

Jag ljög!

Godmorgon fina!

Gick det bra på homepartyt igår? Det beror kanske lite på hur man ser det:)

Skulle jag köpa nått? NEJ det skulle jag inte!

Köpte jag nått? JA det gjorde jag!

Tänk att det ska vara så jädrans svårt att hålla sig;) Så jag säger att jag nog ljög lite när jag sa att jag inte skulle köpa nått, sorry borry.

Det fanns så mycket fint och igår beställde jag en jätteläcker turkos vas. Kommer att bli vackert med fina sommarblomster i samt en ljuslykta till min man som han ska ha i bastun (snäll fru.:) Jag är jädrans nöjd med mina inköp. Det blev liksom lite lagom sådär.

Malin bjöd på jättesmarrigt fika. Vin till de som inte körde bil, typ mig. Snittar, chokladdoppade jordgubbar, lufttorkad skinka, vinddruvor, ost och kex.

  Tack för superdupersmarrigt fika Malin. Och tack Linda för alla fina sakerna som du alltid så proffsigt visar upp. 

Det var en glad och nöjd mamma som rattade hem

och som möttes av en mindre glad Elsa som just vaknat och inte ville somna om utan en slurk. Prisad vare pattarna:) Hon fick sin slurk och somnade om på tre sekunder. Pappan somnade också…;)

Nu ligger jag här i sängen och lyssnar på två som sover. Jag som tänkte ha sovmorgon, men vaknade alltför tidigt. Ja ja vad är väl en bal på slottet…

När de vaknar blir det frulle och sen ska vi iväg på kosläpp! Det ska bli så jädrans fräsigt, muuuuu:) eller uuuuuu som Gogrodan säger:)

Önskar dig en härlig lördag.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.