Elsas Dagbok

Ikväll…

 

Jag känner att jag just nu är inne i en svart/vitt period när det gäller bilder. Det kan troligtvis bero på den fantastiska kameran som sitter inne i min nya telefon. Jag är så jädrans nöjd att den smattrar mer eller mindre hela tiden:) Att jag alltid gillat svart/vita bilder bidrar säkert också. Så vi kan säga att jag är en periodare när det gäller svart/vita bilder. Lite av en Papparazzi:)

Det är så roligt att ta bilder tycker jag och jag önskar att jag vore duktigare på det. Nu blir det mest att knäppa men lite försöker jag tänka till. Det är ju alltid en början.

När Elsa skulle komma till världen så inhandlade vi ett jättefin kamera som jag tyvärr inte haft orken att lära mig. Den ligger där så fint i sitt svarta fodral och bara väntar på att få se ljuset. Men det kommer. I sommar ska jag ta me tusan lära mig fota med den. Om jag bara börjar så kommer det nog att gå av farten. Det som jag tycker är mest jobbigt är att ta med mig den när vi ska iväg, konstigt men sant.

På väg…in på jobbet (förskolan alltså:)

Ikväll ska denna mamma iväg på ännu ett homeparty by Zelected by house. Det börjar bli för många partyn nu, hihihi. Eller ärligt så kan det nog inte bli det.Ikväll är det bara titta och känna som gäller, inte handla! Hörde du det, inte handla, hihihi.

Det är som vanligt fina Linda som ska hålla i visningen hemma hos tvillingmorsan och värdinnan för kvällen Malin. Det blir ett helt gäng med tjejer som ska dit. Så trevligt med lite nya bekantskaper.

Jag hoppas att din fredag är finfin och att den fortsätter så. Ge någon en kram idag eller ditt leende. Det gör mer än du tror.

Ska jag gå in på föris eller inte…. (hon gick in:)

Kramar Mamman

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.