Elsas Dagbok

Lite sex och sånt där annat du vet :)

Nu min fina ska jag berätta för dig om nått som jag tycker är jädrans superduperbraigt!

Ett alldeles nytt fräsig tv program som heter ÄLSKADE UNGE. 

Det rattas av den supermysiga Kajsa-Stina som jag fått äran att lära känna lite. En tjej som du bara blir glad utav att träffa och prata med. Programmet är producerat av Kajsa-Stina och hennes man Johan.

I första programmet så träffar vi Hannah Graaf som berättar om när hennes barn satte ett tacochips i halsen, fasansfullt, fy, fy och fy igen.

Det bästa i programmet är enligt mig MAMMAMAFFIAN som består av fyra sköningar till mammisar. Vi har Kajsa-Stina, Vanja, Angelica (som för övrigt fyller år idag:) och Emelie. De snickelsnackar i första programmet om bland annat sex (intressant och viktigt ämne:). De härliga med dessa mammisar är att de inte är överens utan att de verkligen säger vad det tycker, tänker och känner. Kanoners enligt mig!

När jag såg första avsnittet så satt jag alldeles själv på en parkering nere i samhället och väntade på att en butik skulle öppna (lunchstängt!) Butiken öppnade men jag satt kvar och såg hela programmet ändå.

De tråkiga i det hela är att jag tycker programmen är alldeles för korta men det kanske är braigt när man är mitt småbarnsåren och inte kanske hinner med så mycket tv tittande. Så är det i alla fall för mig.

Jag längtar redan till nästa avsnitt. Blir kanske att kolla på en ny parkering någonstans i Sverige:)

Så mitt tips för idag är att kolla in ÄLSKADE UNGE! Du kommer inte att ångra dig, det gjorde i alla fall inte jag.

Den härliga MAMMAMAFFIAN. Angelica, Vanja, Kajsa-Stina och Emelie och deras söta ungar.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.