Elsas Dagbok

Min pissdag och nått skojsigt

Godmorgon fina!

Jag hade en riktig pissdag igår. Hade helst velat krypa långt ner under täcket och tycka synd om mig själv. Men inte f n blir det ju bättre av det! 

Nu jädrans är det följande som gäller:

  • Motion minst 30 minuter 5 dagar i veckan.
  • Braig mat, en portion. 
  • Mellanmål.

Jag har satt upp små delmål för min egen skull. Det är mycket lättare då. Kan jag sluta snusa så kan jag gå ner i vikt! Punkt och slut! Jag är jädrans envis vettu. Nu kör jag! 

Tränade en sväng igår och det var så jädrans skönt. Hade nästa glömt bort den där härliga euforiska känslan som infinner sig efteråt. Regnet föll och det var så lätt att andas. Idag blir det ett pass till. Ser fram emot det.

Nog om detta och nu till nått lite roligare. Detta inlägg är skrivet på min alldeles splitternya Iphone 6 PLUS:) Är jag nöjd eller är jag nöjd? Jag är superduperjädransnöjd! Äntligen fick jag tummen ur. En ny telefon har stått högt upp på min lista och nu när mitt gamla abonnemang tog slut så slog jag till. Bra gjort av mig:) 

Idag blir en lugn hemmadag. Jag har faktiskt tagit semester idag eftersom mormor är här. Jag ska träna:) och så ska jag ner på samhället en sväng och handla lite som vi behöver till våran matkasse. Måste även kika om det finns nått skydd till min nya leksak. Vill ju inte att det ska ske nån olycka!

Kom ihåg att du är värdefull och tack för att du läser vår blogg.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.