Elsas Dagbok

Ännu ett efterlängtat besök!

Godmorgon fining!

Här ligger jag i sängen och lyssnar på andetag, fågelkvitter och doften från nybryggt kaffe ute i köket:) En hyfsad start på en måndag kan jag tycka. 

Vilken härlig dag vi hade igår. Eftersom Elsa och mormor numera tituleras bästisar så fick mamman lite egen tid igår. De är bästisar tills det skall slurkas eller tröttheten tar överhanden. Då är det någon annan som gäller, undra vem det kan vara;)

Vi var ute och lekte efter lunch och sovning. Det var skönt ute och solen sken.

  Vi tänkte mata änderna men de var inte där just då. En annan dag kanske.

Igår hade vi en efterlängtad middagsgäst på besök. Min gamle vän Nicholas var här. Han jobbar lite här och där i Svedala och nu befann han sig där vi bor. Tur för oss tycker jag.

Denna fantastiska kille har jag känt sedan han var 13 år och jag var 16 år. Då kan du ju lätt räkna ut att vi känt varandra jädrans lääänge!

Vi träffades på ön Kreta och han blev betuttad i min kompis som jag åkte utomlands med (hur kunde mina päron låta mig åka dit som sextonåring?!?!) Den historien tar vi en annan gång:)

Vi har varit vänner sedan dess och även fast vi inte ses så ofta (ibland är Svedala för långt) så känns det bara naturligt. Du vet ju hur det kan kännas med vissa vänner i ens liv. En härlig känsla.

Det roliga i denna historia (som jag skulle kunna göra mycket lång) är att han är tillsammans med en annan vän till mig sedan högstadietiden. Världen är inte stor ibland❤️ Nästa gång A så hoppas jag att du också är med. 

Hoppas din helg varit braig och att du får en fin måndag. Idag blir det shopping i Gävle, eller mormor ska shoppa, jag ska hålla i mina slantar, de få som är kvar! 

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.