Elsas Dagbok

Sämsta mamman

Idag, just nu är jag förmodligen den sämsta mamman som finns i Norra Europa. Jo jag vet ju att så inte är fallet men det känns så.

När jag inte får sova så blir mitt tålamod som annars är rätt så långt kortare än kortast.

Nu på förmiddagen har vi städat. Det har gått bra men när Elsa skulle sova efter lunch så gick luften ur mig.

Hon var så jädrans trött så hon lade sig först på golvet för att sova när jag klätt på henne för att sova i vagnen. Tänkte att jag behöver bara lägga mer henne i vagnen och vagga lite så sover hon. Skulle inte tänkt den tanken! 

Inte hade hon några planer på att sova. Det skulle lekas tittelitut, sjungas och pekas och sen när hon blev övertrött då skulle hon minsann inte sitta i nån vagn något mer. Efter ca en timme gav jag upp! 

Nu har pappan tagit över, jag sitter i soffan och känner mig som en dålig mamma som inte har ett längre tålamod. Jädrans vad sömnbrist är ett bra tortyrredskap! Tur jag inte är tillfångatagen.  

 Nu ska jag ta en dusch och sen måste jag vila en timme eller två.

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Meeen, mamman gjorde ju helt rätt ! Lämnade över för nytt tålamod hos Elsas andra trygghet. Det är ju det som är det braiga när man är två o tålamodet tryter. För vi är ju bara människor !

  2. Elin

    Flertalet gånger sista tiden har mitt tålamod varit bortblåst! Tror det är en kombination av för lite sömn och åldern när allt förbjudet är kul och sova på dagarna är överskattat.

    Jag brukar låta sambon ta över om det går. Ett varmt bad eller lång dusch gör susen! :) Styrkekramar

    1. Josephine

      Ja Elin, det ligger nått i det du skriver. Nu har jag tagit en lång skön dusch och nu ska jag vila en stund. Stor kram till dig❤️