Elsas Dagbok

Full fart från början till slut

Godmorgon sunshine!

Igår så var det full fart från början till slut på mitt jobb.

Jag jobbade inne i Gävle och jag kan lova dig att jag fick påminna mig själv att gå på toaletten eftersom jag skrev och skrev och glömde bort det. Tur att jag inte gjorde i byxan:) Tiden gick i alla fall i ett rasande tempo.

När jag åkte hem kändes det ungefär som jag hade ett ton med bomull i huvudet. Lite som i början när jag ammande. Jag hade en amningshjärna igen:) Ni som ammat och vet hur en amningshjärna funkar kanske fattar hur jag kände mig. Lite koko sådär:)

Jag tycker att det är roligt när det är att göra hela tiden men när det är så pass mycket att jag glömmer bort att gå på toan, ja då är det lite för mycket. Ibland är faktiskt lagom bäst.

Jag hann i alla fall med att ta kort på våra nya medarbetare, fingerdockorna Pippi Långstrump och hennes söta häst lilla Gubben. De två har numera anställning hos polisen (undra om de tjänar mer än mig?)

De är till för att användas t e x när småbarn ska fotas inför fotografering av pass. Då kan man distrahera barnet så de tittar in i kameran. Barn har ju ofta den tendensen att de ska titta sig nyfiket omkring. Huvudet går som en elvisp kan man säga:)

pippililla gubben

När jag kom hem på kvällningen så var Gogrodan vaken. Det dröjde dock inte länge förrän hon somnade mitt i en slurk. Jag var så trött men ändå upp i varv så vi blev sittandes i soffan i över en timme. Sen tog vi oss till sängen och då var det tack och godnatt för den hårt arbetande småbarnsmamman.

På hostfronten går det åt rätt håll. Mindre hostningar vilket vi gillar.

Nu är det dags för en ny dag med nya utmaningar.

Önskar dig en härlig onsdag och snart är det helg; LOVELY!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.