Elsas Dagbok

Ett härligt varmt bad

Min hjärna känns fortfarande som en jättestor amningshjärna efter maratonpasset på jobbet. Tror även att den där förkylningen som lurar likt gäddan i vassen kan ha en del med känslan att göra. Skulle mest av allt vilja lägga mig i ett härligt varmt bad och bara slappna av. Jo men visst, drömma går ju alltid.

I morse när jag kom till jobbet så hade jag en god överraskning:) Jag hade helt glömt bort att jag hade köpt en låda med kola av en kollega. En hel låda med underbart mjuka och goda kolor som inte alls är bra för figuren. Men jag kan ju alltid bjuda bort dom eller ta hem dom till mannen i huset. Han älskar dessa kolor. Det gör jag också men jag ska f n låta bli dom, punkt och slut! Så my darling, du kanske får en överraskning idag om du är snäll:)

GODIS

 

Åh va skönt att jag har kortvecka och sen att vi får ett efterlängtat besök gör ju inte det hela sämre, hallelujamoment delux!

Nu ska amningshjärnan ratta sig vidare bland papper (inte kolapapperet;) och annat som ligger utspritt på mitt kontorsbord.

Kramar Mamman

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.