Elsas Dagbok

Det tål att påminnas om

Hallå finaste!

Lämningen på föris gick så jädrans smidigt. Jag ser verkligen på Elsa att hon trivs där bland alla fröknar och barn. Sen att de är ute mycket gör ju lyckan total eftersom hon fullkomligt älskar att vara ute och leka. Att jag sen saknar henne så jag tror jag dör när jag lämnat henne det är ju en annan femma och ett helt annat inlägg :)

Hon är så hjälpsam när vi kommer till föris och jag har lastat ur barnvagnen. Då ska hon minsann styra den in till hennes avdelning. Goaste ungen.

Jag tänkte påminna dig om en sak nämligen att du är ett mirakel. Jag har skrivit om detta förut för länge sen men jag tycker vi måste påminna varandra varje dag om att du, jag och alla runt omkring oss är mirakel.

Det är ju bara så jädrans ashäftigt på ren svenska tycker jag. Att det blivit ännu mer påtagligt sen jag blev mamma är rätt så fräsigt tycker jag. Jag har börjat se det fantastiska i typ allt, hihihi. Och det tack vare att Elsa utforskar världen och lär mig se den på nytt och med helt andra ögon.

Jag tror det är så jädrans lätt att vi bara stressar förbi det där magiska ögonblicket och missar det. Så mindre stress och mer go with the flow liksom:) Alla borde testa på att vara barn en stund varje dag i alla fall. Det tror jag vi skulle må bra av. Eller vad tror du?

miracle

 

Rock on! Du är värdefull!

Kramar Mamman

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.