Elsas Dagbok

Stockholm i all ära men…

Hallå fina du!

Stockholm i all ära men jag kommer inte att flytta dit. Jag och björnen i skogen får helt enkelt komma överens på nått vis:) Jag är nog betydligt tryggare i skogen än i Stockholm. 

Jag tycker verkligen Stockholm är en av de vackraste städer jag vet men en löningslördag i centrum är inget för denna mamman. Såg en hel del kollegor (poliser) som var ute och jobbade och jädrans i min låda vad jag beundrar dom. 

Så för denna mamman är det alldeles lagom med en tur då och då till våran vackra huvudstad.

Lugnet före stormen. Denna bilden togs tidigt imorse när jag kom till Stockholm.  

Loppieventet hölls på Clarion Sign. Det innehöll en modevisning med kläder från Me&I. De har så finfina kläder både till stor och liten och det bästa är att kläderna är helt giftfria. 

Vill ha!

Det bjöds på en enklare lunch från Panini. Det var väldans gott för jag var så jädrans hungrig. 

 Mumsfillibabba! 

 Mötte upp dessa fräsiga och sköna mammisar innan eventet, Kajsa-Stina och Angelica. Dessa två finfina mammisar har jag lärt känna genom cyberspace. Det visade sig även att Angelica kommer från stället jag jobbar på. Världen är inte så stor ibland:) Fräsiga Linda och Nathalie var ju också med men jag glömde ta kort på dom, skämmes på mig;)!

 Coola jag i änglavingar hos Trygg Hansa. Det pratade om vattensäkerhet. Något jag verkligen brinner för. Tack Trygg Hansa för att ni är så braiga!

Tack alla fräsiga och fina mammisar för idag och tack Loppi för ett trevligt event. Hoppas vi ses snart igen. 

  

Nu sitter jag och inväntar bussen som ska ta mig hem igen. Stockholm i all ära men borta bra men hemma bäst. Längtar efter mina fina ❤️

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.