Elsas Dagbok

Lugnet efter stormen

Godmorgon fina du!

Läste att Elsa varit inne här på bloggen och skrivit om sin ”dumma mamma”;)

Du skulle varit med. Det var en riktig pärs och jag tyckte så jädrans synd om henne. Hon har en vilja av stål (som sin mor)

Det kändes väldans hårt i mammahjärtat att behöva dra iväg med henne på föris när hon ville slurka och sova på sin mamma lite. Det blev en rätt braig lösning i slutändan ändå. Hon var så glad och nöjd när jag lämnade henne på föris efter hon fått sova i 45 minuter. Då kändes det bättre i mitt hjärta också. Det var som om lugnet efter stormen lagt sig som ett rosa skimmer över allt.

Tror inte det är första gången vi kommer att ha en konflikt. Som tur är så ser jag konflikter som stärkande och är inte rädd för dom. Jag har oftast lösningsfokus på dom så vi ska nog ro i land dom när de kommer.

bild

Älskade Elsa, mamma kommer alltid att göra allt för dig. Du gör mig till en bättre människa. Jag älskar dig mer än ord någonsin kommer att kunna beskriva.

Nu blir det lite tvära kast. Vi kastar oss till shoppingens förlovade land:)

Igår så var jag och köpte nya vår/sommarskor till Elsa. Det blev ett par KAVAT. Jag tycker de är så jädrans fina och praktiska och Elsa tycker mycket om att gå i dom.

Hon har haft ett par röda men de är snart för små.

Kolla in Kavats hemsida så lovar jag att du inte kommer att kunna hålla dig.

kavat 1

Dessa blev det. I´m inlove:)

Vi önskar dig en härlig torsdag och snart är det äntligen Lördag, yes!

Kramar Mamman

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.