Elsas Dagbok

Dumma Mamma!

Hej på dig!

Elsa här. Tänkte skriva av mig lite eftersom jag och min mamma hade en liten konflikt i morse innan jag skulle åka till föris.

Så här var det…

Jag låg och tog mig en slurk och råkade visst somna. Jag var trött och ville ju så gärna sova lite så jag skulle vara pigg och glad när jag kom till föris.

Mamman tyckte inte som mig att jag skulle få sova eftersom klockan nästan var halv tio och mamma skulle lämna mig på föris klockan 10 så hon väckte mig!!!! HALLÅ MAMMA, HUR TÄNKTE DU NU? DU MÅSTE HAFT OTUR NÄR DU TÄNKTE FÖR JAG VILLE JU SOVA. STORT MISSTAG MAMMAN, STORT MISSTAG! DUMMA MAMMA!

Jag kan berätta för dig att jag blev arg, riktigt arg. Jag skrek och krängde med kroppen. Spände den allt jag kunde för att ge mamma en riktigt match. Jag vet ju att hon brottats med både den ena och den andra i sitt jobb så därför gjorde jag mitt bästa för att utmana henne. Du skulle ha hört mig. Det lät nog ända ner till samhället när jag startade mitt gallskrik. Du kanske har hört Ronja Rövardotters vårskrik. Om du har det så gångra det med 10 så får du mitt skrik.

Mamma var supercool och behöll lugnet och pratade med mig jättelugnt. DET HJÄLPTE FÖGA! Jag hade bestämt mig för att sova för det var det jag ville just då!

När mamma skulle sätta mig i bilbarnstolen så satte jag emot så mycket jag orkade. Jag krängde ännu mer med kroppen och spände den som en pilbåge. Mamman fortsatte att prata lugnt med mig och säga fina saker och förklara för mig vad som skulle hända. Man kan ju tro att hon var på jobbet och skulle sätta in en bov i bilen.

Till sist så gav jag upp. Jag hade förlorat matchen!  (Vinner över mamma nästa gång;) Jag somnade i bilbarnstolen och sov så gott i 45 minuter.

Eftersom min mamma är en mycket snäll mamma som tänker på mitt bästa i alla lägen så lät hon mig sova i bilen och så kom vi lite försent till föris. Det gjorde ju inte nått tyckte min mamma för huvudsaken var att jag fick vila lite så jag skulle vara glad.

Så min mamma parkerade på föris och så satte hon sig i baksätet och väntade tills jag vaknade. TACK MAMMA! DU ÄR DEN BÄSTA MAMMAN I HELA VÄRLDEN!

sova

 

Önskar dig en busig dag!

Kramar Elsa

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.