Elsas Dagbok

Hjärt och lungräddning

Hej fina!

Vi kom nyss hem från öppna förskolan. Stim och stoj, små barn, stora barn och vuxna. Det var skoj att vara där en stund. 

På öppna föris så anmälde jag mig på en hjärt och lungräddning med inriktning på barn. Det är Svenska Kyrkan i Hofors som anordnar den. Den går av stapeln under två tillfällen i maj. Det känns jädrans braigt att jag gjort det. Ser fram emot kursen väldans mycket. Tack till er som tog detta superduperbraiga initiativ! 

Jag tycker alla som ska bli föräldrar borde få gå en sån kurs på föräldragruppen man går på innan bebben kommer. Det borde ju vara obligatoriskt!!! Jag tror att man som blivande mamma och/eller pappa blir lite tryggare som förälder i alla fall kommer jag att bli det. Utbildning är alltid bra tycker jag.  

 

Nog om det för tillfället:) Innan vi åkte på öppna så käkade jag och Gogrodan lunch på Hanssons. Jag tycker det är så mysigt att gå ut med Elsa på café. Hon gillar det så jädrans mycket. Det finns ju en del att kika på plus god mat. 

Efter intaget av en smarrig lunch så gick vi och testade den nya lekparken. Gogrodan är lite för liten för den ännu tycker jag men gunga är ju alltid skoj. 

Synd att de inte sätter upp lite saker för de mindre barnen. Tror ta me tusan att jag ska designa en lekpark:) 

 

Hoppas du har en härlig måndag. Önskar dig en finfin kväll.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.