Elsas Dagbok

En skön känsla

Godmorgon fina.

Angående om Elsa skulle reagera på att hennes mamma färgat håret rött så pekade hon på mitt hår, log och sa daaa. Jag tolkar det som att hon älskade det:)

Igår kväll kände jag en sån jädrans skön känsla i kroppen inför att veta att jag är ledig idag måndag. Absolut ett av mina bättre val att gå ner i tid. Så jädrans skönt det är att känna att jag inte ska iväg till jobbet. Jag får istället känna att jag får vara hemma med Elsa och njuta av tillvaron. Ett riktigt hallelujamoment delux!

Igår var jag trött. Trött som en gnu som jag brukar säga. Du förstår ju att denna mamman är inte van att vara uppe länge på kvällen. Och i lördags så gick jag inte och lade mig förräns 01.30! När hände det sist?

Det blev en mycket lugn söndag hemma i skogen. Jag och Elsa sov i några timmar när vi kom hem efter de hämtat mig. Sen var det lek och mys för hela slanten innan jag och Elsa gick och hälsade på John Blund halv åtta.

Gogrodan älskar vatten, skurhinkar och disktrasor. Att städa är livet men när skurtrasan ska ätas på då säger mamman nej:) Urk!

Idag funderar jag på om vi ska ta en sväng till öppna förskolan. Vore så skoj att träffa andra vuxna och barn. Vi får se hur vi gör.

Jag önskar dig en braig måndag och kom ihåg att du är värdefull❤️

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.