Elsas Dagbok

Gick in på toaletten och grät en skvätt

Hej finaste!

Det är bara så jädrans skönt att det snart är helg. Jag ska soooova hela helgen eller i alla fall en del av den. Förmodar att det inte blir så mycket sova på lördag eller också så blir det så.

Kommer väl att vara den där tråkiga bruden som går och lägger sig och sover sin skönhetssömn när de andra ska ut och svänga sin lurviga eller förhoppningsvis nyrakade ben:) vilket påminner mig om att jag borde raka benen innan jag trasslar in mig i mig själv, hihihi. Om du bara visste hur mycket jag ser fram emot Lördagen. Först frissan och ny fräsig frilla och sen tjejfest med lite gott att dricka och massa mysigt prat. Det är precis vad jag behöver. PUNKT OCH SLUT.

Idag är jag trött. Jag vaknade kl 01.00 prick och kunde inte somna om. Det var någon som snarkade i rummet där jag befann mig. Inga namn nämnda och inga glömda:) Somnade om vid 04 och sov till 05.

När det var dags att kliva upp var jag så sjukt trött att jag gick in på toaletten och grät. Jag gråter lätt när jag är trött och nu var jag verkligen det. Gråter för minsta lilla och tycker lite synd om mig själv samtidigt. Hoppas denna dag går fort över så jag får åka hem och vila lite.

Lejonmamman (jag) har ringt hem några gånger idag för att höra hur mitt lejonbarn mår. Hon mår sådär. Inga kräkor men feber. Hon ville bara sitta i pappans knä,mysa och titta på tv vilket är helt tillåtet när man är liten och sjuk.

Jag tycker så jädrans synd om henne och alla andra barn också när de är sjuka. Tänk vad hjärtat kan svämma över att alla möjliga känslor och idag när jag är trött är det nog lite värre än vanligt.

Nej nu känns det som jag sitter här och tycker synd om mig själv vilket det inte är men du vet ju hur det kan kännas ibland. Jag är ju inte mer än människa av kött och blod med väldigt mycket känslor. Jag har ett känsloregister som är bredare än den bredaste bakdel du kan tänka dig:)

bild-022_187167978

Ha en fin kväll och kom ihåg att du är VÄRDEFULL!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Kram gummis. Du — det finns bettskenor som snarkomanerna kan sova med. Min snarkoman har sån, och det har varit livsförändrande! Sömn är viktigt!

    1. Josephine

      Tack Åsa! Sömn är bland de viktigaste för att jag ska funka. Jag ska skicka iväg min snarkoman till doktorn:) kram till dig och ha en fin kväll.