Elsas Dagbok

Ny frissa, ny hårfärg, ny fräsig brud

Godmorgon sunshine!

Du kan inte ana hur snabbt tiden gick igår eftermiddag på jobbet. Det blev en hel del att skriva men det tycker jag är roligt så det är ingen fara.

Tiden mellan 18-19 den sniglade sig dock fram som den där snigeln som är på väg över vägen när du kommer och har bråttom någonstans. Du kommer liksom aldrig fram :)

Tänk att det redan är onsdag idag. Snart lördag och tjejfest alltså, tjohoo. Nu ska mamman ut och svänga sina lurviga ben i takt med lite dunka dunka musik.

Innan tjejfesten på förmiddagen på lördag ska jag till frissan och fixa mitt hår! Ska göra mig snyggare på Studio Plaza i Gävle. Har hört mycket gott om dom och hur duktiga de är på vad det gör.

Det är mycket efterlängtat kan jag lova. När jag slutade att snusa (har hållit upp i fyra veckor nu va?:) så lovade jag mig själv något. Det blev ett besök hos frissan.

Ska färga håret i en helt ny färg. Funderar på rött. Sen vill jag även klippa mig fräsigt och coolt som den übercoola brud jag är, hihihi. Ja ja jag kan sitta här bakom dataskärmen, gömma mig och vara kaxig men vi får se vad jag vågar på lördag. Härligt ska det i alla fall bli att få sitta där i frisörstolen och bli ompysslad.

Nu ska jag ta tag i dagen. Lämning på förskolan och sen rattar jag mot jobbet.

Jag önskar dig en härlig onsdag med mycket kärlek. Ge någon en kram idag vettja.

Kramar Mamman

Mmm, ser kanske ut som Rödluvan när jag kommer ut från frissan, eller inte. Hon är ju inte rödhårig… Den som väntar får se:)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.