Elsas Dagbok

Elsas nya favoriter (och mammans)

Godmorgon finingar!

Häromdagen så fick jag och Elsa upp ögonen för Babyloonz. Jag fick denna
uppenbarelse hos fräsigaste Vanja Wikström när jag läste hennes härliga blogg.

Det är hennes sambo Niklas som är hjärnan bakom Babyloonz. Herrejädrans, hans hjärna hade jag inte tackat nej till, tänk vad många ideèr jag hade fått då :)

Babyloonz är små superdupersöta figurer i två huvuddelar. Ena delen är TV och den andra är appar.

De superdupersöta figurerna heter Baby Iggy, Baby Momo, Baby Totto, Baby Dada och draken Baba. De kommer från ett universum som heter Loonia som är fyllt med regnbågar, bebisar och glada djur.

babyloonz-bild

Bilden är lånad från Vanjas blogg.

Igår eftermiddag så klickade jag mig fram till dessa underbart söta figurer och både mamman och Elsa blev FRÄLST! Sing hallelujah sing it, sing halleljuah:)

Det som jag gillade mest var följande: Färgerna, så underbara och fina. Det är skönt för ögonen att titta på dessa färger. Du blir glad. Figurerna, kan de bli sötare. Risken för sötdöden är överhängande. De enkla sångerna som du lätt kan sjunga med i. De sätter sig snabbt på hjärnan och du kommer med all sannolikhet på dig själv att nynna på nån sång närsomhelst och varsomhelst. Det gör jag:)

Jag ser verkligen fram emot när apparna kommer så jag kan ladda hem dem.

Elsa blev mer vild än tam när jag visade henne videon VI ÄR BABYLOONZ. Hon skrattade glatt i ena sekunden för att i nästa sekund bli gravallvarlig och kolla in vad som hände för att i tredje sekunden dansa sittandes i sin stol. Armar och ben gick som två vispar:)

Även Blinka lilla stjärna fick högsta betyg av lilla damen med det fantastiska minspelet.

Senare under dagen gick Elsa och pekade på datorn och skulle promt titta på Babyloonz. Och vet du vad…det fick hon:)

Vill du läsa mer om Babyloonz och få en full uppdatering om det jag surrar om så kika in hos Vanja och läs. Tack Vanja och Niklas för Babyloonz! Ni har gjort ett jädrans grymt braigt jobb och jag ser verkligen fram emot fortsättningen och apparna. Vi är numera fast i Babyloonzträsket:)

Jag önskar dig en finfin dag och kom ihåg att du är värdefull! Nu väntar mys med Elsa innan det är dags för lite eftermiddagsjobb, men först måste den lilla sjusovaren vakna.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vanja & Niklas

    Men hörrdudu! Coooolaste mamman! FINASTE blogginlägget! SÖÖÖÖTASTE KIDDOT! Alltså… Vi blir bara SÅ RACKARNS GLADA! Så otroligt fint skrivet, vi blir så extremt stolta å lite rörda! Tack snälla för det här inlägget, SÅ härligt att du vill sprida ordet vidare – GULD värt! <3<3<3 Underbar feedback och sån jäkla PEPP för oss! Du är fantastisk, gulle gulle GULLE dig för detta! Megakramar från två väldigt glada Babyloonisar som just nu sitter i soffan och läser detta blogginlägg om och om och om igen… <3<3<3<3

    1. Josephine

      Men jädrans va glad jag blir av era fina ord!!! Denna dag kunde inte starta bättre!!! Klart jag sprider detta. Det är ju så jädrans braigt!!!! Kramar från oss ❤️