Elsas Dagbok

Hallelujah

Godmorgon finaste!

Jag säger som herr Joakim Thåström sjunger ”hallelujah”!

Vi kom iväg till Falun utan bekymmer. Elsa pussade glatt sin päron hejdå och fortsatte att leka med sin farmor. Det var grusgången som fick sig en omgång:)

Tack alla ni som peppade mig inför lämningen när vi skulle åka. Det betyder jädrans mycket.

När vi kom till Magasinet i Falun så var vi bland de första. Vi gillar att vara i tid:)

Vi köpte en signerad LP skiva (vi har en grammofon:) och en t-shirt till min kära man eftersom han verkligen är värd det. Han var lite velig till en början om det skulle köpas något men jag förklarade snabbt för honom att jag inte tänkt lyssna på hans tjat imorgon lördag om att han ångrade sig att han inte köpt något. Så just nu är han supernöjd och det är inget tjat alls, hihihi. Jag ångrar dock att jag inte köpte en fräsig tygväska!!! Bra mamman! Not!

Spelningen skulle inte börja förrän 22.00 och vi kom dit 19.20. Det gjorde absolut inget för vi satte oss ner i en jädrans mysig del av Magasinet där det står ett flertal gamla soffgrupper, läckert! Jag slog till på en Cola och pappan drack lite starkare drycker.

Efter en stund kom det några bekanta och satte sig hos oss. Det blev mycket surrande och trevligt var det.

22.07 så började spelningen. Herrejädrans vad det dundrade från scenen. Mycket (läs sjukt mycket) gitarr, trummor och bas dånade ur högtalarna och röken låg tätt.

Jag tycker att herr Thåström har en sån härlig röst men det är synd att den försvinner i all tung och hög musik. Det blir liksom lite grötigt. Sen var ljudet tyvärr inte det bästa så sammanlagt får spelningen 3.5 Thåströmshattar av 5. 

Tack för en jädrans fräsig kväll och dubbeltack till farmor för att du rattade barnvakteriet med bravur.

Jag önskar dig en underbar lördag.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.