Elsas Dagbok

Hur ska det gå?

Hur ska det gå ikväll när vi ska lämna Elsa med sin farmor när vi ska på Thåström i Falun? Jag erkänner rakt av att jag är lite nervös över det.

Inte för att Elsa ska vara med sin farmor utan för att hon är inne i en väldigt mammig period just nu. Det är bara mamma som gäller hela tiden.

Vet inte hur hon kommer att reagera ikväll när vi ska åka. Men det lär vi ju märka:) Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för jag vill ju så gärna åka och lyssna på mörk musik, umgås med min man och dricka en Loka eller två (jag kör:)

Jag tror det är en reaktion på allt nytt och alla nya intryck som hon får på förskolan. Och det är väl inte underligt om det kommer en reaktion.

Tänk dig själv in i en situation att du börjar ett nytt jobb. Du kommer helt ny till jobbet, nya arbetskamrater, nya arbetsuppgifter och nya rutiner. Inte är det väl så lätt och det tar ju lite tid att komma in i allt.

Som vuxen har vi ju helt andra referensramar än ett litet barn. Så att börja på förskolan med alla nya intryck det är en stor grej det.

Snälla du håll tummarna för att det går bra ikväll.

Kramar Mamman

nerv_s

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.